Skip to main content

Bloemen voor een afscheid die jullie dierbare eert

Bloemen maken iets wat somber en verdrietig is mooier. En ze geven heel veel troost. Wij helpen graag met het samenstellen van een passend bloemstuk voor een waardig afscheid.

Bloemen als steun

Het is de missie van Event Flower om speciale afscheidsmomenten te verrijken met prachtige bloemarrangementen die liefdevolle herinneringen vastleggen en troost bieden aan degenen die rouwen.

Geen enkel afscheid is hetzelfde

Wanneer wij bloemen voor een afscheid mogen verzorgen namens de nabestaande, voeren wij deze taak uiteraard heel zorgvuldig uit. Wij begrijpen namelijk dat geen twee afscheidsmomenten hetzelfde zijn.

Het is ons doel om aan de hand van jullie wensen het leven van de overledene mooi en eervol wordt weerspiegeld.

Hiervoor bieden we een scala aan opties voor rouwwerk. Van klassiek tot eigentijds, om aan echt aan jullie specifieke behoeften te voldoen.

Een zorgeloos traject tijdens het rouwproces

Verwacht of onverwacht, een afscheid valt altijd zwaar. Een zorgeloos traject voor de nabestaande is daarom van het grootste belang. Bij Event Flower begrijpen we dit cruciale aspect van het afscheid nemen van een dierbare.

Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijk advies én een nauw overleg met u en de uitvaartverzorger. Zo zorgen we ervoor dat het bloemenarrangement naadloos aansluit bij de rest van de ceremonie.

Dit geeft de geruststelling dat elk aspect van de afscheidsdienst met zorg en aandacht wordt behandeld. Hierdoor kunnen jullie je als nabestaande concentreren op het herdenken van jullie geliefde.

Contact opnemen
favicon Event Flower
Dit gaf rust

Bloemen voor een event nodig? Laten we er iets moois van maken!