Skip to main content

Bruiloftdecoratie met bloemen voor jullie mooiste dag

Bloemen zorgen voor een betoverende sfeer op jullie allermooiste dag. Bij Event Flower maken wij de mooiste bloemencreaties voor jullie droombruiloft. Dat is onze passie.

Jullie liefde door bloemen verteld

Op de dag van je bruiloft wil je dat alles perfect is, en bloemen zijn geen uitzondering. Met onze jarenlange ervaring en kennis van bloemwerk en decoratie zorgen wij met een maatwerkadvies dat de bruiloftdecoratie met bloemen perfect jullie liefde weerspiegeld!

Alleen maatwerk voor bruiloften

Bij Event Flower geloven we dat bloemwerk voor bruiloften altijd maatwerk moet zijn, omdat elk bruidspaar uniek is. Daarom gaan we samen op zoek naar bloemdecoraties die perfect passen bij jullie wensen, thema, budget en natuurlijk jullie als bruidspaar.

Samen gaan we een uniek ontwerp creëren welke de sfeer van jullie speciale dag vast zal leggen.

Of jullie nu gaan voor een vintage, bohemian, modern of traditioneel thema, wij hebben de bloemen en ervaring om jullie wensen tot leven te brengen.

Het totaal plaatje moet kloppen

Onze hulp gaat verder dan alleen bloemen. Bij moderne bruiloften gaat het namelijk om het totaalplaatje. Zodoende verzorgen wij regelmatig de volledige of gedeeltelijke organisatie van alle aankleding voor de ultieme bruiloft!

Denk onder andere aan het harmonieus in laten dekken van de tafels in de gewenste stijl, het ontwerpen van bijpassende menukaarten en het creëren van uitnodigingen die perfect passen bij jullie thema.

Afhankelijk van jullie wensen stellen wij een uitgebreid voorstel op, waarbij de de bruiloftdecoratie met bloemen natuurlijk nog steeds de meest prominente rol speelt als blikvanger van jullie bruiloft.

Jullie wensen bespreken we in alle gemak bij jullie thuis, waarbij we ook een moodboard gaan maken. Een leuk begin en heerlijk stukje voorpret van jullie bruiloft!

Contact opnemen
Wesley-Bronckhorst-Raq-Bruiloft-Bloemen-Event-Flower-ALT-4
Alles moet kloppen

Mag ik met jullie meedenken over de invulling van jullie mooiste dag?