Skip to main content

Bloemen voor een event om een ultieme sfeerbeleving te realiseren

Op zoek naar bloemen voor een bedrijfsfeest, babyshower, verjaardag of een andere feestelijk evenement? Ook dan bent u bij Event Flower aan het juiste adres! Wij staan graag voor u klaar.

Al jarenlang dé specialist!

Event Flower is gespecialiseerd in het organiseren van de complete aankleding van (zakelijke) evenementen middels prachtig bloemwerk. Daarbij hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van bloemen voor verschillende evenementen. Succes én sfeer gegarandeerd.

Maatwerk bloemenplan nodig?

Bloemen worden met veel kennis zorgvuldig gekweekt. Met dezelfde kennis en kunde is het aan de bloemist deze bloemen te laten shinen! Dat kan op zo veel manieren, daardoor zijn zaken als het thema, de gewenste sfeer maar ook het budget cruciaal.

Het inzetten van bloemen voor een event is daarom echt maatwerk.

Zodoende starten wij altijd met een intake gesprek om de vertaling van jullie wensen een schot in de (komt ie) ROOS te laten zijn!

Meer dan alleen bloemen voor een event

De service die Event Flower biedt aan evenementen gaat overigens verder dan alleen bloemen. Het gaat immers om het totaalplaatje. Wij nemen desgewenst de volledige of gedeeltelijke organisatie van de aankleding over.

Denk bijvoorbeeld aan compleet in stijl ingedekte tafels, bijpassende menukaarten en uitnodigingen voor bijvoorbeeld een jubileum, bedrijfspresentatie of de jaarlijkse Kerstborrel.

Afhankelijk van de behoefte maken wij een totaalvoorstel waarbij de bloemen natuurlijk wel centraal staan als eye-catcher van jullie event.

Contact opnemen
Vaste partner

Bloemen voor een event nodig? Laten we er iets moois van maken!